Werkfit traject

Wanneer je al een lange tijd niet aan het werk geweest bent of je bent nog zoekende waar jij je kwaliteiten en vaardigheden kan inzetten is een WerkFit traject de juiste keuze. Een betaalde baan is dan nog net een stap te ver. Een WerkFit traject is altijd op maat. Ik help je met het onderzoeken naar de 3 kerncompetenties.

  • Versterken van je werknemersvaardigheden

    Misschien heb je problemen met je arbeidsritme omdat je al lang uit het arbeidsproces bent. Lukt het samenwerken met collega’s nog niet goed of is om op tijd om hulp vragen moeilijk voor je? Dan gaan we werken aan die vaardigheden die vereist zijn op de werkplek

  • In beeld brengen van je arbeidsmarktpositie

    Mogelijkheden, vaardigheden en je kwaliteiten worden in kaart gebracht. Er is aandacht voor je interesses. Een beroepskeuze/ interessetest kan een hulpmiddel zijn. Het inzetten van een snuffelstage geeft jou inzicht waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt.

  • Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit

    Hoe kun je je kwaliteiten het beste inzetten op je werk? We besteden, als dat nodig is, aandacht aan het vergroten van je zelfvertrouwen, hulp vragen, accepteren van je beperking, voor je zelf opkomen en het aangeven van je grenzen.